17-4-2020

Beste ouders, beste leerlingen,

Wat hebben we ons de afgelopen tijd moeten aanpassen. Maar wat heeft iedereen zich ook van zijn beste kant laten zien. Hopelijk verblijft iedereen nog in goede gezondheid.

Komende twee weken is de meivakantie. De overheid heeft aangegeven dat we tot de meivakantie lessen op afstand zullen moeten verzorgen.

Tijdens de meivakantie komt de minister-president en het RIVM met een update. Mocht uit deze update blijken dat scholen na de meivakantie weer (deels) lessen mogen verzorgen op school, dan zullen we de eerste lesweek na de meivakantie (4 t/m 8 mei) gebruiken om ons onderwijs hierop aan te passen. In de eerste lesweek van mei zullen alle lessen (m.u.v. 5 mei Bevrijdingsdag) in elk geval nog op afstand plaatsvinden. Zou de overheid het huidige beleid continueren dan verandert er voorlopig niks aan de wijze waarop wij lessen verzorgen.

Ter informatie, helaas zal de groeiweek van 11 t/m 15 mei niet plaatsvinden.

Wij wensen jullie een zonnige vakantie en gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,

Mw. D. Kusters