Wil jij weten hoe het bij ons op school er aan toe gaat?

Schrijf je dan nu in voor onze informatie activiteiten.

Wij bieden het volgende aan:

Zaterdag 30 januari:  Ontdekken en ervaren 

Via onze website worden een aantal opdrachten gepubliceerd die jullie thuis kunnen maken. Door middel van video's leggen onze docenten uit wat je moet doen. Daarbij zullen zij proberen het Compassgevoel over te brengen en je te laten ontdekken en ervaren hoe bij Compass gewerkt wordt. Tegelijkertijd maak je kennis met een aantal docenten van Compass. 

Donderdag 4 februari:  Vraag- & Antwoorduitzending

Om 19.00 uur zenden wij een vraag- en antwoorduitzending uit. Tijdens deze vooraf opgenomen uitzending gaan wij in op al jullie vragen en zullen wij belangrijke informatie over onze school met jullie delen. Hiervoor willen wij jullie vragen je via onderstaand formulier in te schrijven en daar een (of meerdere) vragen te stellen. De vragen die worden ingezonden zullen door medewerkers van de school, leerlingen en ouders beantwoord worden. Vragen kunnen tot maandag 25 januari worden ingezonden. Als jij je inschrijft krijg je een aantal dagen voor de uitzending de link toegestuurd naar de uitzending en een reminder.

Inspiratiefilm

Op het YouTube kanaal van Compass en op de startpagina van onze website vind je ter inspiratie een video over onze school. Deze video geeft een mooi eerste indruk van Compass.

Schrijf je in en stel je vraag

Vul hier je naam in
Vul hier in op welke basisschool je nu zit
Wat zou je graag willen weten over Compass? Meerdere vragen zijn ook toegestaan
Vul hier je e-mail adres in zodat wij jou een herinnering en de link voor de vraag- & antwoorduitzendig kunnen sturen.
Pexels Photo 3532005
Visie Kernwaarden (1)